Komend schooljaar stap je waarschijnlijk over naar een nieuwe school. Dat is niet alleen spannend, maar ook heel erg leuk!
Je nieuwe schoolgebouw is veel groter dan je gewend bent en de leerlingen zijn ouder. Je komt bij allemaal andere kinderen in de klas en je krijgt nieuwe vakken.

Wij vertellen je op onze site graag iets over onze school, het Hoeksch Lyceum. Over wie we zijn, hoe je bij ons leert, wat wij belangrijk vinden en wat je straks kunt verwachten in de brugklas. Als je bij ons op school komt, kies je voor één van de vier talentklassen. Klik onder aan deze pagina op één van de plaatjes om meer over de talentklas te weten te komen.
Wat je ook kiest, je bent van harte welkom!

1 februari was ons Open Huis. Heb je dat gemist en wil je (met je ouders) graag een keertje komen kijken in de school? Dat kan natuurlijk! Neem dan contact op met de teamleider van de brugklassen: dhr. drs. J.T. Dekens (j.dekens@hoekschlyceum.nl), dan maken we een afspraak met jou en je ouders.

 

Ontdek jouw talent in onze talentklassen

Vorige Volgende

Wij zouden het erg leuk vinden als jouw toekomst straks op het Hoeksch Lyceum begint!

  • Activiteiten in het 1e jaar

    Excursies horen bij het schoolleven. Brugklassers hebban aan het begin van het 1e leerjaar introductiedagen. Deze dagen zijn gevuld met voorlichtingslessen en gezamenlijke activiteiten.

    Aan het einde van het eerste leerjaar volgt een afsluiting met alle brugklassen gezamenlijk. Op het programma staat verder nog een dagexcursie.