De Science- en ICTklas houdt zich bezig met onderzoeken, ontwerpen en ontdekken.
Tijdens de verschillende lessen is er aandacht voor wetenschap en onderzoek in onze nieuwe BiNaSk-vleugel: uitvinden hoe dingen werken en zelf proefjes doen!

Techniek en ICT zijn ook onderdeel van de lessen, waarin bijvoorbeeld wordt geleerd hoe je games, apps en websites maakt, net als de Lego Robot League en wetenschappelijke thema’s.

Biologie, Natuurkunde en Scheikunde in onze modern uitgeruste BiNaSk-vleugel!

Zes modern uitgeruste lokalen voor biologie, natuurkunde en scheikunde. Een labruimte waar bovenbouwleerlingen zelfstandig aan de slag kunnen onder toeziend oog van de Technisch Onderwijs Assistent en een centraal leerplein waar leerlingen aan het werk gezet kunnen worden. De lokalen zijn zo ingericht dat activerend en gedifferentieerd onderwijs zo goed mogelijk plaats kan vinden. Optimale veiligheid, moderne elektrische voorzieningen die centraal bediend kunnen worden door de docenten.