Noteer alvast onderstaande data!

Er zijn in het schooljaar veel kennismakingsmomenten met onze school. Hieronder staat alles nog eens overzichtelijk vermeld. Meer informatie vind je onderaan deze pagina.

Iedere donderdagmiddag,
    volgens afspraak
    Jouw basisschool is uitgenodigd om kennis te komen maken met een klim- en scienceles
    ma 14, di 15 en do 17 januari 2019
    12.15-15.20 uur
    Bezoek groepen 8 proeflessenHeel groep 8 volgt een rooster om echt te proeven hoe het is om les te hebben op onze school
    vrijdag 1 februari 2019Open HuisOnze schooldeuren staan open: alle docenten zijn aanwezig. Kom sfeer proeven en informatie opdoen!
    maandag 1 april 2019Deadline inschrijven leerlingen
    woensdag 26 juni 2019
    Kennismaken met je nieuwe klas en mentor.

Bovenstaande activiteiten worden afgesproken met de basisscholen in de Hoeksche Waard.
    Mocht de basisschool van uw kind geen afspraken hebben gemaakt voor bovenstaande activiteiten, dan kunt u uw zoon of dochter hier ook zelf voor aanmelden. Wij zouden het immers spijtig vinden als uw kind geen kennis kan maken met onze school.

Inschrijven kan d.m.v. onderstaand formulier:

Aanmelden activiteiten Hoeksch Lyceum (voor groep 8 leerlingen)

Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd een mail sturen naar m.kalkman@hoekschlyceum.nl

Wil je nog een keer op school kijken? Maak dan, samen met je ouders, een afspraak met de teamleider van de brugklassen!

Science- en Klimlessen

Het hele schooljaar door zijn er speciale middagen met een scienceles en een klimles voor jouw groep 8.
    Jouw basisschool heeft hier waarschijnlijk al afspraken over gemaakt met onze school.

Kennismakingsmiddag

Op woensdag 26 juni 2019, van 13.45 tot 15.00 uur is er een kennismakingsmiddag  voor alle groep 8 leerlingen die zich hebben ingeschreven op het Hoeksch Lyceum. Je maakt dan nog voor de zomervakantie kennis met hun mentor, een aantal docenten  én natuurlijk met je nieuwe klasgenootjes.
    Jullie worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

BO-VO

Op uitnodiging van de basisschool komen leerkrachten van het Hoeksch Lyceum aan jou en je ouders vertellen hoe het er bij ons aan toe gaat.
    We noemen deze groep leerkrachten de BOVO. Dat staat voor:  BasisOnderwijs-VoortgezetOnderwijs