Noteer alvast onderstaande data!

Er zijn in het schooljaar veel kennismakingsmomenten met onze school. Hieronder staat alles nog eens overzichtelijk vermeld. Meer informatie vind je onderaan deze pagina.

Iedere donderdagmiddag,
volgens afspraak
Jouw basisschool is uitgenodigd om kennis te komen maken met een klim- en scienceles
1 april 2018 Deadline inschrijven leerlingen
20 juni 2018 13.45 – 15.00 uur Kennismaken met je nieuwe klas en mentor.

Inmiddels zijn alle informatie-avonden, ons Open Huis, de voorlichtingen op basisscholen en scholenmarkten voorbij. Open Huis en overige informatie-avonden gemist? U kunt altijd contact opnemen met de teamleider brugklassen, dhr. drs. J.T. Dekens om een afspraak te maken.

Wil je nog een keer op school kijken? Maak dan, samen met je ouders, een afspraak met de teamleider van de brugklassen!

Science- en Klimlessen

Het hele schooljaar door zijn er speciale middagen met een scienceles en een klimles voor jouw groep 8.
Jouw basisschool heeft hier waarschijnlijk al afspraken over gemaakt met onze school.

Kennismakingsmiddag

Op woensdag 20 juni 2018, van 13.45 tot 15.00 uur is er een kennismakingsmiddag  voor alle groep 8 leerlingen die zich hebben ingeschreven op het Hoeksch Lyceum. Je maakt dan nog voor de zomervakantie kennis met hun mentor, een aantal docenten  én natuurlijk met je nieuwe klasgenootjes.
Jullie worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

BO-VO

Op uitnodiging van de basisschool komen leerkrachten van het Hoeksch Lyceum aan jou en je ouders vertellen hoe het er bij ons aan toe gaat.
We noemen deze groep leerkrachten de BOVO. Dat staat voor:  BasisOnderwijs-VoortgezetOnderwijs