Vrijdag 24 mei is er voor alle examenleerlingen het examengala.

Een dag waar veel leerlingen naar uit kijken! Het is ieder jaar weer geweldig om te zien; de bijzondere voertuigen waarmee leerlingen gebracht worden, de prachtige kleding, kapsel waar urenlang aan gewerkt is…

Natuurlijk is het leuk als we deze leerlingen uitzwaaien als ze met de boot vertrekken.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur: aankomst van de eerste examenleerlingen
18.00 uur: vertrek van de partyboot
24.00 uur: partyboot komt terug

De avond begint voor de leerlingen met een dinerbuffet, vanaf 20.30 begint het feest.

Voor het gala is een partyboot afgehuurd: de Smaragd 1

Een fotograaf is aanwezig om deze avond mooie beelden te maken, een DJ aan boord zal voor het muzikale gedeelte zorgen.
Een kapper heeft aangegeven voor een gereduceerd tarief een mooi kapsel voor jou te kunnen maken. Meer informatie hierover op een poster in de Stenen Hal op school, of bij het kopen van de kaartjes.

Locatie vertrek én aankomst Smaragd 1: op het voormalige terrein van Van Neerbos, zandopslag (voorbij het politiebureau Oud-Beijerland).

Parkeren kunt u op parkeerterrein Het Dok, aan de Spuidijk, naast het politiebureau. Auto’s die de leerlingen komen brengen kunnen doorrijden op de Spuidijk tot aan de rode loper die voor de boot ligt uitgerold.

Parkeerterrein Het Dok