Annabelle, leerling uit 6 vwo, heeft vandaag een wel heel spannende dag voor de boeg. Vanavond doet ze namelijk mee met de laatste Blind Auditions van the Voice of Holland!
Annabelle ziet haar toekomst in de muziekbusiness, zingen is voor haar het leukste om te doen. Al op jonge leeftijd hield ze zich hier mee bezig en in het voorjaar van 2020 heeft Annabelle zich dan ook opgegeven bij the Voice of Holland.

Ze omschrijft dit avontuur als een geweldige en bizarre ervaring en heeft er nu al zo ontzettend veel van geleerd zoals omgaan met prestatiedruk, mediadruk, feedback en deadlines halen. Het zingen is voor Annabelle alleen nog maar leuker geworden dan voorheen, net zo leuk als het ontmoeten van veel bijzondere mensen uit de muziekbusiness. Annabelle raadt iedereen die zijn toekomst in de muziek ziet dan ook aan om zich aan te melden bij the Voice.

We hopen voor Annabelle dat het een geslaagd optreden wordt en wensen haar alle succes toe. Wij gaan in ieder geval naar je kijken Annabelle!

Vrijdag 22 januari 2021: 20.00 uur bij RTL4