Eén van de onderdelen van het examen is het profielwerkstuk. De leerlingen uit 5 havo hebben deze opdracht (bijna) afgerond en ingeleverd. Donderdagmiddag 10 maart zullen alle leerlingen uit 5 havo hun profielwerkstuk presenteren aan hun begeleidend docent. De presentaties zijn een onderdeel van de beoordeling van het profielwerkstuk. Alle leerlingen uit 5 havo zijn dus donderdagmiddag 10 maart om 14:30 uur aanwezig op school.

 

Elke groep kan zich via de begeleider opgeven voor het meedingen naar de profielwerkstukprijs van het Hoeksch Lyceum havo ter waarde van € 100,- voor de winnende groep.

 

Op dit moment is het helaas niet mogelijk dat u in de school de presentatie van het PWS van uw zoon/dochter bijwoont. Hierbij nodigen wij u dan ook uit om via Google Meet toch naar de presentatie van het profielwerkstuk in het lokaal te kijken. U ontvangt op de dag zelf via uw eigen zoon/dochter een code voor de Meet. De presentaties starten om 14:30 uur en duren minimaal 7 – maximaal 10 minuten per presentatie. Er zijn ca. 4 presentaties per lokaal.

Wij hopen dat u in de gelegenheid bent om de presentaties bij te wonen.