Op donderdag 10 of vrijdag 11 december krijgen de leerlingen hun eerste rapport van dit schooljaar mee. Het rapport is een momentopname, de resultaten zijn het gehele schooljaar door inzichtelijk in Magister. Normaal gesproken zouden wij ouderspreekavonden organiseren, zodat u hier op school de resultaten kunt bespreken. Dit jaar is het niet mogelijk om een dergelijke avond te organiseren. Om u toch in de gelegenheid te stellen de resultaten te bespreken, bieden wij u de mogelijkheid aan een telefonische afspraak te maken met de mentor. De gesprekken vinden plaats aan het einde van de middag en in de avond van woensdag 9 en donderdag 10 december 2020.

U kunt zich via Magister aanmelden vanaf maandag 30 november t/m donderdag 3 december. U krijgt hiervoor op 30 november een uitnodiging via Magister. U kunt dan ook aangeven op welke momenten u beschikbaar bent.

Mocht u na het gesprek alsnog contact willen opnemen met een vakdocent, dan kunt u het mailadres opvragen via de mentor of u kunt contact opnemen via Magister.