Op donderdag 16 of vrijdag 17 december krijgen de leerlingen hun eerste rapport mee. Het rapport is een momentopname, de cijfers zijn het gehele schooljaar door inzichtelijk in SOM.
Normaal gesproken zouden wij ouderspreekavonden inplannen, zodat u hier op school de resultaten kunt bespreken met de mentor en de vakdocenten. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om een dergelijke avond te organiseren. Om u toch in de gelegenheid te stellen de voortgang van uw zoon/dochter te bespreken, bieden wij u de mogelijkheid een telefonische afspraak te maken met de mentor en maximaal 2 vakdocenten.

U kunt zich via deze link aanmelden vanaf maandag 29 november t/m vrijdag 3 december. U kunt aangeven met wie u telefonisch overleg wilt hebben over uw zoon of dochter.

De mentor en de vakdocenten zullen vervolgens tussen maandag 13 december en donderdag 16 december ( vanaf 15:30  tot uiterlijk 20:00 uur) telefonisch of digitaal contact opnemen om de vorderingen van uw zoon/dochter te bespreken.

Mocht u na het gesprek alsnog contact willen opnemen met een vakdocent, dan kunt u altijd een mail sturen naar de desbetreffende docent.

Met vriendelijke groet,