In februari staat er een ouderspreekavond gepland voor de ouders en leerlingen van de eindexamenklassen. Naar aanleiding van de resultaten in de afgelopen twee SE-weken en de stand van zaken in dit examenjaar kan u met de vakdocenten en mentor in gesprek om de aanpak naar de derde SE- week in maart en het eindexamen in mei te bespreken.

Normaal gesproken zouden wij ouderspreekavonden inplannen, zodat u hier op school de resultaten kunt bespreken. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om een dergelijke avond te organiseren. Om u toch in de gelegenheid te stellen de voortgang van uw zoon/dochter te bespreken, bieden wij u de mogelijkheid een telefonische afspraak te maken met de mentor en maximaal 2 vakdocenten.

 

U kunt zich via de link in de brief aanmelden vanaf dinsdag 8 februari t/m maandag 14 februari. U kunt aangeven met wie u telefonisch overleg wilt hebben over uw zoon of dochter.

 

De mentor en de vakdocenten zullen vervolgens tussen maandag 21 februari en donderdag 24 februari (vanaf 15:30 tot uiterlijk 20:00 uur) telefonisch of digitaal contact opnemen om de vorderingen van uw zoon/dochter te bespreken.

 

Mocht u na het gesprek alsnog contact willen opnemen met een vakdocent, dan kunt u altijd een mail sturen naar de desbetreffende docent.