Op donderdagochtend 12 april zullen alle eerstejaars sportklasleerlingen meedoen aan de Albeda Prestatieloop 2018. Uw zoon/dochter heeft hierover al de benodigde informatie ontvangen.

Het evenement vindt plaats op en rondom het terrein van voetbalvereniging BVCB te Rotterdam.
Het adres is: sporthoekpad 1, 2661 GV Bergschenhoek.

De leerlingen hebben de eerste twee uur volgens het reguliere rooster les. We vertrekken na het tweede uur om 10.15 uur met de bus richting Bergschenhoek. De organisatie ligt bij studenten van het Albeda College. Zij zullen een gezamenlijke warming-up geven waarna de 5km loop gestart wordt. U bent van harte welkom om uw kind aan te komen moedigen. Het evenement zal rond 12.00 uur starten en rond 13.00 uur is de prijsuitreiking. We verwachten rond 14.15 uur weer op school te zijn.

Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met dhr. Langendoen: r.langendoen@hoekschlyceum.nl