Wat:                Bijeenkomst van Café GEZIeN Hoeksche Waard (HW)

Thema:           Alcohol en drugs

Wanneer:        Dinsdagavond 04-10-2022 vanaf 19:30 uur

Locatie:           Huiskamer van de Open Hof, W. van Vlietstraat 2a, 3262EA in Oud-Beijerland

 

Café GEZIeN HW in het kort

Ontmoeten en verbinden, dat is waar Café GEZIeN HW voor staat! Aan de hand van actuele, interessante thema’s organiseert Café GEZIeN HW bijeenkomsten, waar dmv lezingen kennis, ervaringen en tips worden gedeeld. Laagdrempelig, positief, gezellig, met humor: het Café wil een plek zijn waar mensen elkaar treffen, praten over wat hen bezighoudt, ouders elkaar vinden, mensen steun en begrip vinden, bezoekers van elkaar leren, enz. Bent u (groot)ouder, medeopvoeder, begeleider, jeugdprofessional of leerkracht en heeft u interesse in een thema, dan bent u van harte welkom!

Nieuwe bijeenkomst: Alcohol en drugs.

Op dinsdagavond 4 oktober 2022 vanaf 19:30 tot ong. 22:00 vindt er een bijeenkomst plaats met het thema: ‘Alcohol en drugs’ in de Huiskamer van de Open Hof, W. van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland.

Het brein van een kind ontwikkelt zich ongeveer tot het 25ste levensjaar. In verschillende fases komen kinderen allerlei verleidingen tegen. Op de basisschool komen zij vaak al in aanraking met Social Media en op de middelbare school ook met alcohol en/of drugs. Hoe gaat u als ouders het gesprek hierover aan? Hoe blijft u naast uw kind staan terwijl u ook grenzen stelt? In samenwerking met YOUZ, de GGD wordt u op deze avond meegenomen in alle trends, cijfers en ontwikkelingen op het gebied van verleidingen en experimenteren. U gaat naar huis met concrete handvatten

Interesse of nieuwsgierig geworden?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het volgende e-mailadres: info@cafegezienhw.nl

Heeft u na het lezen van dit bericht vragen?

U kunt zich wenden tot Diana Kievit via bovengenoemd e-mailadres.

Voor meer informatie: volg Café GEZIeN HW op Facebook en Instagram: @cafegezienhw