Zomervakantie!

De laatste week van het schooljaar was erg leuk met veel activiteiten: afsluiting van de sportklassen (surfen, strandspelen), de 1e en 2e klassen gingen naar de Efteling, de diploma-uitreikingen en nog allerlei kleinere projectjes.

Maar het was weer een bewogen jaar, voor personeel en leerlingen. Nu dan fijn uitrusten, genieten van familie en vrienden en even geen huiswerk!
Maandag 22 augustus beginnen de nieuwe brugklasleerlingen met hun introductiedagen, dinsdag 23 augustus starten de overige leerlingen met 2 introductie-lesuren met hun nieuwe mentor.
We hopen jullie dan gezond en wel, uitgerust en vol nieuwe energie terug te zien op school!

In geval van calamiteiten kunt u in de vakantieperiode contact opnemen met het bestuurskantoor van de Hoeksche School, telefoonnummer:  078 6295999.