Interactieve rondleiding door school

Het Open Huis kon op 4 februari helaas niet plaatsvinden. De huidige maatregelen geven nog onvoldoende ruimte om dit voor ouders en kinderen tegelijkertijd te organiseren. Uiteraard kijken we naar wat dan wél mogelijk is.

We hebben daarom een prachtige interactieve rondleiding door de school laten maken met 360 graden beelden, foto’s en enthousiaste leerlingen die aanvullende informatie geven. Hierin zijn verschillende filmpjes aan te klikken die een goed beeld geven van de sfeer op het Hoeksch Lyceum.

De interactieve rondleiding is hier te zien.

We hebben op deze manier doorlopend Open huis. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor een rondleiding. Een afspraak is eenvoudig te maken door een mail te sturen naar de teamleider van de brugklassen, dhr. drs. J. Dekens
(j.dekens@hoekschlyceum.nl)