De link naar de webinar voor woensdagavond is:
https://hoeksch-lyceum.webinargeek.com/talentontwikkeling-op-het-hoeksch-lyceum/join/j90kzom3

 

https://hoeksch-lyceum.webinargeek.com/talentontwikkeling-op-het-hoeksch-lyceum/join/j90kzom3

Op 15 december aanstaande vindt er een online informatieavond plaats op het Hoeksch Lyceum (een zogenaamde ‘webinar’). Tijdens deze avond gaan de teamleider brugklassen, dhr. Dekens, en een aantal docenten een zo duidelijk mogelijk beeld geven van onze school. Dit doen wij, zodat u ondanks het feit dat er geen informatieavond op locatie mogelijk is, wij u toch kunnen informeren over wat onze school en onderwijs zo goed maakt! Het thema van de avond is: Talentontwikkeling op het Hoeksch Lyceum.

 

Voor deze avond kunt u zich al inschrijven. Als u zich inschrijft krijgt u:

  • een herinneringsmail voordat de Webinar begint.
  • de mogelijkheid om de Webinar nog een keer helemaal terug te kijken
  • de gelegenheid om na afloop nog een persoonlijke vraag te stellen die wij dan per e-mail binnen krijgen en kunnen beantwoorden.

Middels onderstaande link kunt u zich aanmelden voor onze webinar ‘Talentontwikkeling op het Hoeksch Lyceum’. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.

Inschrijven webinar Hoeksch Lyceum 15 december a.s. 

Zit je in groep 8? Doe dan mee met de prijsvraag!

Voor de kinderen is er een prijsvraag gekoppeld aan de webinar. De prijsvraag kunt uw zoon/dochter vinden middels onderstaande link:

Prijsvraag groep 8

Mocht u zich niet vooraf willen aanmelden dan kan dat uiteraard ook. Op 15 december zal er vanaf 18.30 uur een link beschikbaar zijn op onze website. Als u hier op klikt, zal vanaf 19.00 uur de webinar starten. Maar als u zich heeft aangemeld krijgt u deze link ook via een e-mail toegestuurd.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u dat altijd mailen naar m.kalkman@hoekschlyceum.nl