Zomervakantie!

De laatste week van het schooljaar was erg leuk met veel activiteiten: afsluiting van de sportklassen (surfen, strandspelen), de 1e en 2e klassen gingen naar Walibi, de diploma-uitreikingen en nog allerlei kleinere projectjes.

Maar wat was het een heftig jaar! Nu dan fijn uitrusten, genieten van familie en vrienden en even geen huiswerk!
Maandag 30 augustus beginnen de nieuwe brugklasleerlingen met hun introductiedagen, dinsdag 31 augustus starten de lessen voor alle overige leerlingen.

In de week van 23-27 augustus ontvangen ouders en leerlingen meer informatie over de start van het nieuwe schooljaar (met informatie over het nieuwe systeem Somtoday).

We hopen jullie dan gezond en wel, uitgerust en vol nieuwe energie terug te zien op school!
In geval van calamiteiten kunt u in de vakantieperiode contact opnemen met het bestuurskantoor van de Hoeksche School, telefoonnummer:  078 6295999.