Word jij ons nieuwe MR-lid?

Onze school is op zoek naar een nieuw lid voor de leerlingengeleding van de Medezeggenschapsraad (MR). Er kunnen 2 leerlingen in de MR zitting nemen. Omdat het afgelopen jaar een van deze 2 leerlingen is geslaagd en de school heeft verlaten komt er één plaats vrij. Voor deze vacature zoeken wij een actieve, betrokken leerling.

In de MR zijn leerlingen, ouders/verzorgers, docenten en onderwijsondersteunend personeel vertegenwoordigd. Alle belangrijke zaken die met de organisatie en het onderwijs op het Hoeksch Lyceum te maken hebben, worden door de directie aan de MR voorgelegd.

De MR vergadert ongeveer 6 tot 8 keer per jaar op de locatie Hoefsmid 1 te Oud-Beijerland.

Wil jij je kandidaat stellen en meepraten over alle belangrijke schoolzaken op onze school, meld je dan nu aan!

Aanmelden kan tot 18 oktober 2019 bij de heer Van Es, voorzitter MR (h.vanes@hoekschlyceum.nl)