Eva Vermeiren, leerling uit 6 vwo en al bijna 9 jaar bij ons op school, neemt op 22 juni deel aan de actie Last Man Standing.

Eva weet als geen ander hoe het is om te leven met psychische problemen, ze weet uit ervaring hoe het is om dagelijks een strijd te moeten leveren. Van heel dichtbij heeft zij ook ervaren hoe weinig er onder jongeren bekend is over psychische problemen en het taboe wat hiermee gepaard gaat.
Eva:
Mijn problematiek heeft mijn schoolcarrière erg beïnvloed. Mijn docenten zijn echter altijd erg betrokken geweest bij mijn problemen.
22 juni neem ik deel aan Last Man Standing, waarbij ik samen met honderden anderen op een paal ga staan om aandacht te vragen voor dit onderwerp.
Hierbij wordt geld opgehaald om psychische problemen onder jongeren bespreekbaar te maken en te voorkomen.’

Iedereen is van harte welkom om Eva op 22 juni te ondersteunen. Het evenement vindt plaats bij Telstar surfclub Ermelo (Palmbosweg 36, Ermelo). Het belooft een groots festival te worden met muziek, dj en kraampjes. Meer informatie en inschrijven voor de (goedkope) bbq kan via de website www.lastmanstanding.nl

Wij wensen Eva alle succes toe!

Klik hier om naar Eva’s doneerpagina te gaan

Meer informatie over Last Man Standing: https://wijzijnmind.nl/lastmanstanding