Beste, talentvolle leerlingen van het Hoeksch Lyceum,

27 juni 2019 is het zo ver: een nieuwe editie van Hoeksch Lyceum’s Got Talent. Ben (of ken) jij iemand die hier aan mee MOET doen? Zorg er dan voor dat jij jezelf of hij/zij zich inschrijf(t)! Je mag alleen meedoen, maar ook in een groepje.

Je kan je inschrijven door een ELO-bericht te sturen naar mevrouw Bastens of mevrouw Klein of door een aanmeldingsformulier op te halen in het muzieklokaal en deze in te vullen.

Tijdens de avond zullen verschillende acts optreden voor publiek en jury. De beste act wint Hoeksch Lyceum’s Got Talent 2019.

Voor de show zal er een coachingmoment plaatsvinden waarop je je act laat zien aan mevrouw Bastens en mevrouw Klein. Met de feedback die je tijdens dit moment krijgt, kun je je act perfectioneren voor de show.

Vragen? Stuur gerust een ELO-bericht naar mevrouw Bastens of mevrouw Klein of spreek hen aan in de school.

Geen vragen? Snel inschrijven dan maar! Het wordt een fantastische avond!