Oproep voor oud-leerlingen van onze school

Ben jij in de afgelopen vier jaar met een havo- of vwo-diploma van school gegaan? Meld je dan aan voor de studiemarkt / oud-leerlingavond van vrijdagavond 11 november op het Hoeksch Lyceum.

Het doel van de avond is om de huidige examenleerlingen uit havo 5 en vwo 6 in contact te brengen met oud-leerlingen die inmiddels studeren. Tijdens de voorlichtingsavond zullen oud-leerlingen verspreid staan in de Aula en Stenenhal en lopen de leerlingen uit havo 5 en  vwo 6 langs om een gesprek aan te gaan en informatie in te winnen. Als je komt, vragen wij je om folders en/of boeken mee te nemen om de leerlingen een completere indruk te geven van wat de studie inhoudt. Op deze manier kunnen onze huidige examenleerlingen in korte tijd veel informatie krijgen én zien jullie veel van  je oud-klasgenoten. Tijdens de algemene voorlichting voor de examenleerlingen krijgen jullie de gelegenheid om gezellig met elkaar bij te praten.drr-2

Wij hopen jou vrijdag 11 november te zien bij ons op school. Om je aan te melden stuur je een e-mail naar mevrouw Driever l.driever@hoekschlyceum.nl.

In je aanmelding vermeld je welke opleiding je op dit moment volgt, waar je die volgt en in welk jaar je zit.

Met vriendelijke groet,

Dhr. P.C.M. Legierse, teamleider havo
Dhr. J.T. Dekens, teamleider vwo
Mw. L.M. Driever, decaan havo-vwo
drr-1