Sterk jongensteam met schoolhockey

Ondanks de slechte weersomstandigheden  heeft het jongensteam van het Hoeksch Lyceum afgelopen vrijdag 15 april tijdens het Nationaal Schoolhockeytoernooi sterk gespeeld. Onder leiding van mevrouw van Roessel wonnen onze hockeyers, die waren ingedeeld in Poule  A,  met vrij veel gemak de eerste vier wedstrijden. 

Tegen Gymnasium Camhusianum uit Gorinchem werd het 5-0, tegen Willem de Zwijger College uit Papendrecht 6-1, tegen Calvijn Groen Hart 2 uit Barendrecht 5-0 en tegen Sint Laurens College uit Rotterdam 2-0. Dankzij deze klinkende resultaten werd ons team werd winnaar van Poule  A en moest  de jongens het in de halve finale opnemen tegen het team dat als tweede was geëindigd in Poule B. Dat was Calvijn Groene Hart 1 uit Barendrecht.  

Helaas verloren onze hockeyers deze wedstrijd in de kruisfinale met 1-0 en toen waren we meteen uitgeschakeld want er werd helaas niet gehockeyd om de derde plaats. Maar al met al een prima prestatie van coach mevrouw van Roessel en haar team. Volgend jaar gaan we weer!