Repair Café zoekt hulp van leerlingen

NaamloosRepair Café Oud-Beijerland is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor het weggooien van spullen en dat reparatiekennis wil behouden door middel van het organiseren van ‘repareerbijeenkomsten’.

Repair Café is op zoek naar enkele leerlingen die het repariatieteam van Repair Cafe willen komen versterken. Leuk en leerzaam!

De initiatiefnemers organiseren elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.30 een Repair Café in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat 6 in Oud-Beijerland. Gereedschap is aanwezig.

Repair Cafés is een wereldwijde organisatie met meer dan 1000 Repair Cafés verspreid over de hele wereld. Duurzaamheid past in het beleid van het Hoeksch Lyceum. Meer informatie hierover op de landelijke Repair Café-site www.repaircafe.org .
Heb je interesse? Mail naar barendbierman@hotmail.com