Welke groep 8 leerling wint onze Fashioncheques?

Wij dagen alle groep 8 leerlingen van de basisscholen in de Hoeksche Waard uit om de leukste selfie te plaatsen op onze Hoeksch Lyceum groep 8 selfie pagina.
De groep 8 leerling met de meeste ‘likes’ krijgt van ons een Fashioncheque twv € 100,-!  Heb je bijna gewonnen, ook dan maak je nog kans op een prijs! Voor de 2e en 3e
plaats zijn er Fashioncheques beschikbaar twv € 75 en € 50.
We hebben wél  één duidelijke regel: niet alleen jijzelf moet goed zichtbaar zijn op de foto, ook de poster van de informatieavond van 24 november van het Hoeksch Lyceum óf de boekenlegger die onlangs is uitgedeeld op jouw eigen basisschool moet goed zichtbaar zijn.

Als je zelf geen facebookaccount hebt kun je aan één van je ouders vragen of ze jouw foto willen uploaden op deze Hoeksch Lyceum Selfies pagina.

De bedoeling is dat zoveel mogelijk klasgenoten, vrienden, ouders, familie e.d. jouw foto liken. Als jouw foto de meeste likes heeft dan win jij die Fashioncheque!

Let daarom goed op onze website of op onze Facebookpagina op 24 november: daar wordt de winnaar bekend gemaakt. ’s Avonds krijg je, tijdens de informatieavond, de Fashioncheque meteen uitgereikt!

Selfies