Hoeksch Lyceum gaat weer naar de sneeuw!

Beste leerlingen,

Na vele geslaagde wintersportreizen willen we voor de liefhebbers in de voorjaarsvakantie van dit schooljaar wederom een wintersportreis organiseren.
Deze keer zullen we afreizen naar St. Michael im Lungau in Oostenrijk. Met onze skipas kunnen we gebruikmaken van het skigebied Katschberg.
Meer informatie vind je op: http://www.katschi.nl

De accommodatie leent zich prima voor een fijne ski- of snowboardvakantie. We logeren in Landgasthof Stranachwirt. Daar hebben we de beschikking over een verblijfsruimte en prima kamers. ( www.landgasthof-stranachwirt.at ) De afstand van het hotel naar de piste is ca. 15 minuten met de bus.

We vertrekken op zaterdag 20 februari 2016 en komen terug op zaterdag 27 februari 2016. Zowel op de heenreis als op de terugreis wordt er ‘s nachts gereden door twee chauffeurs; hierdoor kunnen we zes dagen skiën/snowboarden.

De basiskosten voor deze reis bedragen €485 per persoon (deelnemers vanaf 19 jaar betalen €100 volwassenentoeslag). Bij dit bedrag is inbegrepen: het vervoer per touringcar, het verblijf op basis van halfpension, 6-daagse skipas en natuurlijk de begeleiding door drie docenten van onze school.

Niet inbegrepen bij de reis is het middageten, eten tijdens heen en terugreis en een verplichte reisverzekering. De verplichte reisverzekering met wintersportdekking dient zelf te worden afgesloten.

Als je voor deze reis een annuleringsverzekering wilt afsluiten, dan moet je dit zelf  regelen. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen moet je dit binnen twee weken na de boekingsdatum regelen.

De inschrijving is alleen geldig wanneer het aanmeldingsformulier (ook te verkrijgen bij de sectie L.O.) volledig ingevuld, met een recente pasfoto, kopie van identiteitsbewijs uiterlijk donderdag 15 oktober is ingeleverd bij mevrouw Van Ginkel. Na deze datum bekijken we de inschrijving. Bij een overschrijding van het aantal beschikbare plaatsen wordt er geloot.

Deze reis heeft het karakter van een actieve vakantieweek met door de Hoeksch Lyceum-begeleiders bepaalde gedragsregels. Als je op je ski-vakantie helemaal je eigen gang wilt gaan, dan is deze door school georganiseerde reis voor jou niet geschikt.
De wintersportreis vervangt geen andere verplichte werkweken.

Meer informatie? Loop even langs mevrouw van Ginkel of stuur een mail naar K.vanGinkel@hoekschlyceum.nl

Klik hier voor het Informatieformulier Wintersport 2016

HL in de sneeuw febr. 2015 (103)