Oud leerlingen gevraagd voor Studiemarkt

Op vrijdag 13 november aanstaande organiseert het Hoeksch Lyceum een voor­lichtings­avond/studiemarkt voor leerlingen uit 5 havo en 6 Vwo.
Voor deze avond  nodigen wij alle leerlingen die de afgelopen drie jaar hun havo-diploma of Vwo-diploma hebben behaald uit, om deel te nemen aan deze voorlichtingsavond. Bij deze ben jij ook van harte uitgenodigd!
Het doel van de avond is om de huidige examenleerlingen in contact te brengen met oud-leerlingen, die inmiddels al zijn gaan studeren. Tijdens de voorlichtingsavond zullen oud-leerlingen verspreid staan door de school en lopen de leerlingen uit 5 havo en 6 Vwo langs om een gesprek aan te gaan en informatie in te winnen.
Als je komt, vinden we het fijn als je ook folders en/of boeken mee zou willen nemen om de leerlingen een completere indruk te geven van wat de studie inhoudt. Op deze manier kunnen onze huidige examenleerlingen in korte tijd veel informatie krijgen én zien jullie veel van  je oud-klasgenoten.

Vanzelfsprekend zullen wij zorgen voor een hapje en een drankje.

De avond zal er als volgt uitzien:

19:15 – 19:30 uur       Inloop met koffie en thee
19:30 – 20:15 uur       Algemene voorlichting over het kiezen van een studie, studeren, het zoeken van een kamer enz. (Jullie krijgen in een andere ruimte de gelegenheid om gezellig bij te praten).
20:15 – 21:15 uur       Studiemarkt
21:15 – 21:45 uur       Afsluiting met een hapje en een drankje

Wij hopen jou vrijdag 13 november te zien bij ons op school!

In verband met zwangerschapsverlof van mevrouw Driever kunnen oud-leerlingen zich tot  9 november aanmelden bij mevrouw van der Leer j.vanderleer@hoekschlyceum.nl en mevrouw Prooij j.prooij@hoekschlyceum.nl
Stuur je aanmelding of vraag naar beiden.

In je aanmelding vermeld je welke opleiding je op dit moment volgt, waar je die volgt en in welk jaar je zit.