Triatlon 3e jaars SportKlas groot succes

Na weken van training was er vandaag dan de eerste editie van de Hoeksch Lyceum Triatlon voor de 3e jaars SportKlasleerlingen.
De sportdocenten van het Hoeksch Lyceum en de leden van de Triathlonvereniging Hoeksche Waard hebben samen deze triatlon georganiseerd.

De start was om 10.00 uur in het zwembad van het recreatieoord. Na het zwemmen van 14 baantjes werd de Binnenmaas in zijn geheel rond gefietst (18km) .
Na de laatste wissel in de wisselzone moesten de SportKlasleerlingen meteen hardlopen(4,5 km) op een uitgezet parcours langs de Binnenmaas. De finish was weer op het terrein van het recreatieoord. De leerlingen hebben topprestaties neergezet! Lars kwam als eerste binnen met een prachtige tijd van 105.45.

Winnaars bij de jongens:

1. Lars vd Heiden, 1.05.45(05) uur
  2. Kars van Dijk, 1.05,45(78) uur
  3. Pim Rijnsburger, 1.07.20 uur

Winnaars bij de meisjes:

1. Casey de Graaff, 1.14.18 uur
  2. Deborah Borghmans, 1.16.00 uur
  3. 3.Kim Vermaas, 1.17,17 uur

Met onze hartelijke dank aan de leden van de Triatlon vereniging Hoeksche Waard!

Op onze facebookpagina staan ruim honderd foto’s van de triatlon: https://www.facebook.com/Hoeksch

Klik hier voor een overzicht van alle eindtijden.