Informatie en aanmelden groep 8

Wij zijn een openbare school, die samen met het Actief College aan de Koninginneweg de onderwijsgroep RSG vormt.
Er wordt nauw samengewerkt met de openbare basisscholen in de Hoeksche Waard van de Stichting Acis.

Het Hoeksch Lyceum biedt onderwijs op 3 niveau’s: mavo, havo en vwo.
Op onze school gaan we samen met onze leerlingen, hun ouders en de leraren aan de slag. We houden rekening met ieders leerstijl. Ons motto: talent, ambitie, succes. Het is voor ons vanzelfsprekend dat iedere leerling talenten heeft. Die willen wij graag stimuleren. Vandaar dat wij werken met talentklassen op elk niveau.

Wij staan voor een gezonde en veilige school. Daarom zeggen wij: we doen het samen, met respect, betrokkenheid en vertrouwen in elkaar.
VRG

Een warm welkom, nieuwe brugklassers!

Informatie speciaal voor jou, groep-8-leerling, vind je op deze pagina

Naamloos

Infobrochure voor schooljaar 2016 2017

Ons onderwijsaanbod :  verlengde brugklas, mavo, mavo+, havo, atheneum en gymnasium

Of wil je meer informatie over één van de volgende onderwerpen? Klik dan op het betreffende onderwerp:

Wil je meer weten over onze school en kan je deze informatie niet vinden op de website? Neem dan contact opnemen met dhr. Booy, onze teamleider van de verlengde brugklassen. Zijn contactgegevens vind je rechts bovenin deze pagina.

Proeflesjes groep 8 leerlingen (januari 2016):

Laatste wijziging op 17 juni 2016