Scholen op de kaart

Het Hoeksch Lyceum maakt van verschillende instrumenten gebruik om de kwaliteit van het onderwijs te monitoren en waar mogelijk te verbeteren.

Wij peilen structureel de tevredenheid van ouders en leerlingen over ons onderwijs, de organisatie en de schoolcultuur.
Ouder-, leerling- en medewerkers enquêtes  leren de school waar we tevreden over mogen zijn en wat voor de toekomst verbetering behoeft.

Op de website www.scholenopdekaart.nl presenteren wij onze schoolprestaties. Op deze website kunt u/jij als ouder(s)/verzorger(s) of als (toekomstige) leerling zien hoe het Hoeksch Lyceum presteert in vergelijking met andere scholen in de Hoeksche Waard en omgeving.
We stellen op deze website cijfers beschikbaar over o.a. het aantal leerlingen, behaalde diploma’s, onderwijstijd, leerlingbegeleiding, schoolkosten, budget per leerling, personeelsopbouw en kwaliteitszorg.

Naamloos

Laatste wijziging op 13 januari 2016