Roparun & Hoeksch Lyceum

Stichting Roparun en het Hoeksch Lyceum slaan de handen ineen!

Docenten mevrouw Klein (aardrijkskunde), mevrouw Mourits (biologie) en mevrouw Bodegom (Frans),  zijn als loper en/of fietser verbonden aan het nieuw opgerichte team “de Blije Beijerlanders”.
Dit bijzondere team bestaat volledig uit dames allen woonachtig in de Hoeksche Waard  en zal in het pinksterweekend 2018 onder teamnummer 191 trappelend aan de start staan in Parijs. Op zaterdag 19 mei begint de terugweg van ruim 500 km in estafettevorm om op 2e Pinksterdag via Oud-Beijerland te finishen op de Coolsingel in Rotterdam.

Dit geweldige evenement is jaarlijks een groot succes door de fanatieke inzet van de honderden teams, maar dit kan natuurlijk niet zonder alle geweldige sponsoren en donateurs.
Ook team 191 “de Blije Beijerlanders” is gedreven om editie 2018 tot een succes te maken door diverse evenementen te organiseren in Oud-Beijerland. Er is een samenwerking ontstaan  met het Hoeksch Lyceum in de vorm van allerlei leuke sponsoracties. In week 46 zal er een gastspreker van stichting Roparun komen om de leerlingen te informeren wat de stichting zoal doet en wat de Roparun precies is.

Wij willen u als ouder vragen om ons mee te helpen de Roparun 2018 wederom tot een weergaloos succes te maken. Vanaf 1 november is de statiegeldactie van start gegaan. De gehele opbrengst van alle lege flessen en kratjes die in de maand november bij Jumbo Koorneef te Oud-Beijerland worden ingeleverd, zal ten bate zijn van team 191. Leerlingen en ouders kunnen ook op school gedurende de maand november hun steentje bijdragen door lege flessen en/of statiegeldbonnen in  te leveren in lokaal 218. De klas met de hoogste opbrengst zal worden getrakteerd op taart.

Bent u enthousiast geworden en denkt u wellicht dat u iets voor ons team kunt betekenen in de vorm van sponsoring, een donatie of wilt u gewoon uw hulp aanbieden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! De laatste informatie is steeds te vinden op deze website en regelmatig zullen er berichten en nieuwtjes verschijnen op
– onze facebookpagina Blije Beijerlanders Roparun 2018  ,
– Instagram blijebeijerlandersroparun2018
–  of op onze website www.teamblijebeijerlanders.nl

Wilt u doneren? Dat kan via rekeningnummer NL43 INGB 0653 6464 53 (t.n.v. Vermaas-Langstraat Van den Eijnden).

Wij hopen op uw steun en support en we houden u op de hoogte!

Namens Roparunteam de Blije Beijerlanders, mevr. Klein, mevr. Mourits en mevr. Bodegom

Leerlingen krijgen gastles van dhr. Wezemer van de Roparun:

Laatste wijziging op 22 november 2017