Lesnacht

De lesnacht op het Hoeksch Lyceum. Al jaren een begrip. Leerlingen uit alle klassen en personeel van het Hoeksch Lyceum volgen tijdens de lesnacht van 20.00 uur tot 08.00 uur allerlei lessen en workshops om op die manier geld in te zamelen voor het goede doel.
Gedurende de lesnacht worden er allerlei workshops gegeven zoals hiphop, handboogschieten, koken, visagie, bonbons maken en Spaanse les.

Leerlingen worden voor hun deelname gesponsord. De opbrengst  van deze nacht gaat naar het Illula Orphan Program in Tanzania. Ze hebben, mede door onze donaties, al een weeshuis en een middelbare school gebouwd. Dit jaar hebben we geld ingezameld om de bibliotheek ‘The Holland House of Books bij de I.O.P. Highschool’ af te bouwen.

Kijk hier naar een, door Hoeksch Lycee TV, gemaakte video van de lesnacht 2015:

Laatste wijziging op 3 juni 2015