Leerlingen in beeld

Dennis is weer de beste
Dennis heeft onlangs meegedaan met de wereldkampioenschappen in Italie! Nu kampioen geworden bij zijn eigen club. Gefeliciteerd Dennis!

doc03724820151123091335_001

SportKlasleerling Jarmo beste tienerkeeper

Trots op onze Jarmo uit de 3e jaars havo SportKlas!  Hij is maar mooi de beste keeper van Nederland in de categorie 13 en 14 jaar. Klasse Jarmo!

Het Hoeksch Lyceum feliciteert deze talentvolle sporter:
Jarmo Hartgers Keeper AD

Linda wint bronzen medaille in Denemarken

Linda van Schaik uit 2 havo heeft in juni 2015 meegespeeld met een internationaal basketbaltoernooi. Aan dit toernooi deden 12 teams mee waaronder Noorwegen, Zweden, Engeland en Nederland.
Linda met haar team in Denemarken de bronzen medaille gewonnen! Een top prestatie!
Linda van Schaik bbal Denemarken

Legoteam Homo Universalis uit de 3e klas wint de Rijnmondfinale! Op 7 februari 2015 naar de Beneluxfinale!

Augustus 2014:

Natuurlijk zijn alle nieuwe brugklasleerlingen bijzonder, maar we vinden het wel heel leuk dat we met Dennis Kramp een Nederlands kampioen binnen onze school hebben!

Onderstaand bericht stond in het AD van vrijdag 16 augustus 2014:

HL

Juli 2014:

Rick Verwaal (havo diploma behaald in juni 2014) is onlangs niet alleen voor zijn havo diploma geslaagd, hij is ook Nederlands kampioen Pokemon geworden 15 juni. Dit betekent dat  hij nu naar de wereldkampioenschappen in Washington gaat (vorig jaar was hij naar het WK in Hawaii)!

naamloos  pokemon

Mei 2014:

Judith Aardoom (mavo 2) Nederlands Kampioen luchtgeweerschieten!

Judith Aardoom kampioen luchtgeweerschieten

Laatste wijziging op 23 november 2015