Decanaat

Kiezen voor de toekomst
Het Hoeksch Lyceum heeft twee decanen die de leerlingen helpen bij de keuze van hun studieprofielen.
De decanen voeren  individuele gesprekken met leerlingen en/of hun
ouder(s)/verzorger(s) om tot een verantwoorde keuze van studie of beroep te komen. Zij onderhouden contacten met diverse vervolgopleidingen en organiseren jaarlijks een informatieavond.

De decanen geven samen met de mentoren de keuze-begeleidingslessen in mavo 2 en 3, havo 3 en atheneum/gymnasium 3.
U kunt uiteraard altijd zelf contact opnemen met de decaan, als u vragen heeft over een studie- of beroepskeuze. Ook de leerling kan altijd bij de decaan binnenlopen als er vragen zijn.

Op onze school werken we met twee decanen, een decaan voor de afdeling mavo, en een decaan voor de afdeling havo/Vwo:

mavo: dhr. M. Hachmang (M.Hachmang@hoekschlyceum.nl)
havo/vwo: mevr. L.Driever, MSc.(L.Driever@hoekschlyceum.nl)

Open Dag, Proefstuderen, aanvraagformulier

Opendagenposter MBO 2016_2017

Hoe schrijf ik een goed LOB verslag?

Voor de onderstaande leerjaren heeft de decaan tijdens de informatieavond een presentatie verzorgd:
Mavo-3 informatieavond

Mavo 4 informatieavond