Cambridge Engels in de brugklas

Vond je Engels op de basisschool erg leuk?

Kies dan voor Cambridge English in de onderbouw.
Zo kun je nog meer met de Engelse taal en heb je een goede basis voor het Cambridge onderwijs in de bovenbouw. Met een gemotiveerde groep leerlingen werk je aan je lees-, schrijf-, luister- en spreekvaardigheid en ‘use of English’ (grammatica en woordenschat). Met de Cambridge English lessen breng je alle kennis gelijk in de praktijk en maak je kennis met de verschillende culturen in Engelstalige landen.

Het programma start in oktober, zodat je eerst even kunt wennen in de brugklas en is daarna twee lesuren per week bovenop je gewone rooster. In de onderbouw werk je toe naar het First Certificate (FCE) en in de bovenbouw kun je in 1 jaar het Certificate in Advanced English (CAE) behalen. De examens zijn ontwikkeld door de Universiteit van Cambridge en de certificaten worden internationaal erkend. De examens worden afgenomen door the British Council.

Meer informatie over Cambridge Engels vind je hier.

Laatste wijziging op 22 januari 2017